Menu

Over ons

Leukkratje.nl is de webshop waar je zelf een houten kratje kan ontwerpen met elke gewenste print, foto's of tekst! Even geen inspiratie? Laat je inspireren of maak een keuze uit het ruime assortiment met kant-en-klare kratjes. De kratjes zijn leuk als accessoire voor op de fiets, maar ook als opbergruimte voor in huis. Denk aan een speelgoedkistje voor kinderen, krantenbak of als mooie blikvanger.

Ook zijn de kratjes een perfect product om cadeau te doen.
Relatiegeschenken of grotere oplagen? Leukkratje.nl is er ook voor bedrijven.
Leuke en originele cadeaus voor bijvoorbeeld een verjaardag, geboorte, trouwcadeau, vaderdag/moederdag, kerst, afscheid van juf of meester, jubilaris, enzovoort. Voor elke gelegenheid een uniek en persoonlijke kratje!

Tegels, houten kratjes en tekstborden bedrukken is iets dat wij graag doen. Wij werken met een enthousiast team bij Leukkratje om jouw ideale product te realiseren.  Dat zie je terug in onze producten. Met liefde gemaakt. 

Zakelijk

Uw eigen krat met uw bedrijfslogo als relatiegeschenk of kerstpakket laten drukken? Of leuke kratjes met opdruk voor uw relaties? Leukkratje.nl is er ook voor bedrijven. Kijk voor meer informatie op Leukkratje Zakelijk.

Sluiten

Psssst! 10% korting op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode t.w.v. 10% korting op jouw volgende aankoop! Via de nieuwsbrief ontvang je van ons nieuwe producten en mooie kortingen passend bij de tijd van het jaar.