Keuze uit vele ontwerpen,
maar ook je eigen ontwerp is mogelijk
Fietskrat vanaf €33,30
Maak een keuze uit ons assortiment
Hulp nodig? ma-vr
020-6158351 (09.00-16.00)

Leukkratje Zakelijk

 
Leukkratje Zakelijk

Relatiegeschenk, verjaardagscadeau, leuke item bij marketingactie of jubileumcadeau? Wij staan u graag te woord om een passend kratje voor u te maken! Neem contact met ons op via info@leukkratje.nl of bel ons op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:00 uur te bereiken op het nummer 020-6158351 of via

De volgende bedrijven gingen u voor:
Vriendenloterij
Voor de Vriendenloterij heeft Leukkratje.nl in 2010 een fantastische actie mogen uitvoeren. Winnaars van de Vriendenloterij kregen een cadeaubon waarmee ze een tegeltje met een tekst en/of foto konden bestellen, maar mochten deze ook direct cadeau doen aan hun vrienden. Het resultaat was dat er grappige teksten en foto's over en weer gingen binnen vriendengroepen. De actie was een groot succes en letterlijk duizenden huishoudens zijn voorzien van een tegeltje.
Johnny Walker
Voor Johnny Walker heeft Leukkratje.nl een winactie opgezet met eigen pagina. In alle winkels van Dirk III zat bij elke Johnny Walker Red Label fles een code op de wikkel waarmee de consument op een speciaal ingerichte website door Leukkratje.nl kon zien of hij/zij een tegeltje gewonnen had. De tegel had een speciaal authentiek Johnny Walker design. Deze tegel kon voorzien worden van een eigen foto met een 'Johnny Walker moment'.
BankGiroLoterij
In de webshop waar winnaars van de BankGiroLoterij een prijs mogen uitkiezen is Leukkratje.nl een vast onderdeel van de webshop. Leukkratje.nl heeft een ‘eigen’ omgeving in de huisstijl van de BankGiroLoterij gecreëerd waar de winnaars terrecht kunnen met hun inlog/wincode om hun prijs te kunnen verzilveren en zo een persoonlijk tegeltje in ontvangst kunnen nemen.