Menu

Houten kratjes met een vintage look


Geschreven door: Luisa Pineda -  10 mei 2019

Leukkratje gaat terug in de tijd

De term vintage heb je vast wel eens voorbij horen komen. Vintage is simpelweg een chique woord voor tweedehands. We spreken over vintage wanneer stukken meer dan 20 jaar oud zijn. In deze blog laten we 5 vintage houten kratjes zien voor je interieur of te gebruiken als fietskrat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mary (@itfollowedmehome_vintage) op

 

Ben jij een echte boekenwurm?

Lezen is dé ultieme vorm van ontspanning. Het heeft veel voordelen, zoals het verbeteren van je concentratievermogen. Daarnaast werkt lezen goed tegen stress en je slaapt er beter door.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Annelies | Briks Brocante (@briksbrocante) op

 

100% healthy!

Het is daarom verstandig om al je boeken een speciaal plekje te geven in huis (in vintage stijl), omdat ze super belangrijk voor je zijn. En ze zijn meteen netjes opgeborgen!

Klik hier om dit kratje te bestellen 

Dat klinkt als muziek in mijn oren

Als je zelf muziek maakt, weet je waarschijnlijk dat je hersenhelften met elkaar samen werken. De voordelen van het maken van muziek zijn ontelbaar. Denk aan een beter humeur, meer energie om te sporten en meer motivatie om gezond te eten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marianna Nardin (@mariannanardin) op

 

Ook als je alleen Vader Jacob met moeite kan spelen

Je kunt je brein gezond houden door met muzieklessen te beginnen. En natuurlijk heb je ook hiervoor een plekje in huis nodig. Wat is nou leuker dan een houten kratje voor je accordeon, je trommel of je sambaballen?

Klik hier om dit kratje te bestellen

De tijd tikt

Ben jij helemaal gek op vintage en wil je wat extra sfeer in huis? Scoor een vintage houten kratje met het klokken design om je interieur af te maken. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Farmhouse in Raintree St. (@farmhouseinraintreestreet) op

 

Tik tak tik tak..

Wij zijn altijd nog fan van de klok in huis, lekker ouderwets. Waarom ook niet? Het is nu eenmaal een sfeervol accessoire en is eigenlijk nooit uit de mode geraakt.

Klik hier om dit kratje te bestellen

Let’s make some memories!

Herinnner je nog je fijnste vakantie, de vakantie van je leven? Zoveel mooie herinneringen die voor altijd bij je blijven. Al deze herinneringen verdienen een speciaal plekje. Wat is nou een leukere plek dan een vintage houten kratje? Het is tenslotte een mooiere manier om je herinneringen te verzamelen dan op je smartphone!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Hearth & Crow (@hearthandcrow) op

 

Voor de leukste herinneringen!

Dit is voor de echte hoarders. Ben jij iemand die alles móet bewaren? Dan is een houten kratje geschikt voor jou. Denk aan foto’s, brieven, souvenirs en nog veel meer.. Je kunt alles kwijt in zo’n kratje!

Klik hier om dit kratje te bestellen

Kies voor vintage houten kratten

Het zijn maar enkele voorbeelden van vintage houten kratjes. Naast de kant-en-klare kratjes in onze webshop, is er ook de mogelijkheid om je eigen gepersonaliseerde kratje te ontwerpen naar eigen stijl in de categoriemaak-het-zelf

Klik hier om een kratje te ontwerpen

Sluiten

Psssst! 10% korting op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode t.w.v. 10% korting op jouw volgende aankoop! Via de nieuwsbrief ontvang je van ons nieuwe producten en mooie kortingen passend bij de tijd van het jaar.