Menu

Maak 't persoonlijk met een kratje!


Geschreven door: Luisa Pineda -  3 mei 2019

Maak ’t persoonlijk!

Een persoonlijk cadeautje doet het altijd goed, omdat het gemaakt wordt naar de wensen van de ontvanger. Zo heeft Leukkratje houten kratjes speciaal voor hem of haar! Denk aan een kratje met een favoriete spreuk, in je lievelingskleuren of printje! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Leukkratje.nl (@leukkratje.nl) op

Zo wordt opbergen een feestje

Een houten kratje is bijzonder handig en stoer! Je kunt bijvoorbeeld de namen van de kinderen op een kratje laten zetten. Uit onderzoek blijkt dat kinderen die al vanaf een jonge leeftijd geleerd hebben om op te ruimen, zich als volwassene zelfverzekerder voelen dan leeftijdsgenoten die in een rommelhuis zijn opgegroeid! Reden genoeg om het je kind goed te leren met behulp van een houten kratje!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Leukkratje.nl (@leukkratje.nl) op

Een opgeruimde werkplek: zo begin je

Wie een nette werkplek wil, begint met een houten kratje. Zo kun je direct aan de slag. Denk aan papierwerk zoals kranten of administratie en rekeningen. Houten kratjes houden je werkplek opgeruimd en ze zijn nog mooi ook.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tanja (@tanjavanhoogdalem) op

 

Zo komt niemand aan al je papierwerk! 

Klik hier om dit kratje te bestellen 

Persoonlijker kan niet.. of toch wel?

Dat is een gaaf naam-cadeau! Een houten kratje met de naam van de jarige job of de pasgeboren baby. Het is de ideale combinatie van mooi en praktisch. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Leukkratje.nl (@leukkratje.nl) op

Yes baby!

Nu een kratje als geboortegeschenk en daarna kan het gebruikt worden als een opbergkrat voor kleding of schoentjes. Geweldig hè? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Leukkratje.nl (@leukkratje.nl) op

Niet alleen een houten kratje

Origineler kan haast niet. Gepersonaliseerde houten kratjes passen goed bij elke gelegenheid en vallen altijd goed in de smaak. Zo worden onze houten kratjes ook gebruikt als fietskratjes! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Leukkratje.nl (@leukkratje.nl) op

Cadeautje voor jezelf of een ander?

Wil jij nou ook graag een Leukkratje cadeau geven? Neem dan eens een kijkje bij Leukkratje.nl zodat je een mooi ontwerp kunt maken of kies uit onze kant-en-klare kratjes.

De houten kratjes zijn leuk voor op je fiets of leuk om weg te geven als bijvoorbeeld kraammand, voor decoratie, om spullen in op te bergen en zelfs als kerstpakket!

Alles kratjes van Leukkratje worden zonder deksel en wielen geleverd, maar zijn optioneel te bestellen. Zo wordt de deksel geleverd in dezelfde print als de krat.

Alles is mogelijk bij Leukkratje!

>> Klik hier om een houten kratje te ontwerpen! <<

Sluiten

Psssst! 10% korting op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode t.w.v. 10% korting op jouw volgende aankoop! Via de nieuwsbrief ontvang je van ons nieuwe producten en mooie kortingen passend bij de tijd van het jaar.