Menu

Deze 6 houten kratten zijn ideaal voor sportliefhebbers


Geschreven door: Luisa Pineda -  24 mei 2019

Voor de sportliefhebbers

Dat sporten gezond is, weet iedereen inmiddels wel. Toch bewegen we vaak niet voldoende. Jezelf motiveren om te sporten kan op verschillende manieren. Als je thuis sport, heb je te maken met sportspullen. Zo zijn rondslingerende spullen een grote ergernis. Hoe slim op te bergen? De handigste opbergkratjes voor sportspullen vind je hier! Zo kun je je sportspullen eindelijk een speciaal plekje geven in huis.

 

Genoeg ruimte

Heb je niet genoeg ruimte in huis? Geen probleem. Het is slim en handig om in hoogte te werken. Bevestig bijvoorbeeld planken aan de muur. Dit geeft je de mogelijkheid om houten kratjes te gebruiken om al je spullen op te bergen. Denk aan je administratie papieren, je laptop en zelfs je yogamat!

Hoe heerlijk als je na een yoga-sessie, of een avondje fitness je sportsullen kunt opbergen in een mooie krat. Rust in huis betekent rust in je hoofd!

Klik hier om dit kratje te bestellen

 

En... GOAL

Al je voetbalspullen berg je op in een super gave houten kratje. Bijvoorbeeld je nieuwe voetbalschoenen of aan het nieuwe Ajax uitshirt 2019-2020. Ja, die verdient zeker een mooi plekje in huis. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door AFC Ajax (@afcajax) op

 

Voor de echte voetbalfans! 

Klik hier om dit kratje te bestellen

Golfen? Wat is dat?

Dat golf een spel is dat op een golfbaan in de buitenlucht wordt gespeeld, wisten we al. Wat is nou leuker dan met je vader en misschien zelfs met je opa en oma actief bezig te zijn? Er zijn natuurlijk verschillende redenen waarom mensen golf gaan spelen. Vaak speelt gezondheid en natuurlijk plezier een rol...

Het is tijd...

Aan het einde van de dag wil  je niks liever dan al je golf accessoires opbergen in stijl. Dus, kies jij voor een houten kratje bedrukt met een leuke golf plaatje of kies jij voor je favoriete golfspeler?

Klik hier om dit kratje te bestellen

Meer plezier, minder stress

Wat is nog leuker dan muziek luisteren? Zelf muziek maken. En dat is gemakkelijker dan je denkt. Muziek spelen is goed voor de hersenen, maar ook voor het lichaam en heeft zelfs invloed op je hele leven. Wellicht heb je al een instrument waar je niet van kan afblijven. Om jezelf te motiveren, kun je een houten kratje ontwerpen of bestellen van je favoriete instrument!  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Flying Tiger Belgie (@flyingtigerbe) op

 

Het is ook leuk om cadeau te geven!

Klik hier om dit kratje te bestellen

Je bent verliefd...

Vroeger had iedereen een paard, toen er nog geen auto’s of tractors waren. Nu wordt het gezien als een sport waarbij je je spieren traint, werkt aan je zelfvertrouwen en is tegelijkertijd een vorm van ontspanning.

 

Verliefd tot over je oren

Ben jij nou iedere dag bezig met je paard, kun je niet stoppen om over hem te praten en is er geen paard beter dan dat van jou? Dan hebben wij een super leuk houten kratje voor jou! Nu kan je eindelijk al je paardenspullen een plekje geven in huis. 

Klik hier om dit kratje te bestellen

Leukkratje is voor iedereen!

Het zijn maar enkele voorbeelden van waar je een houten kratje mee kunt vullen. Naast de kant-en-klare kratjes in onze webshop, is er ook de mogelijkheid om je eigen gepersonaliseerde kratjes laten bedrukken in de categoriemaak-het-zelf. Zo kun je een houten kratje laten bedrukken met je lievelings voetballer... of kies je toch je lievelings sportauto? 

De kratjes van Leukkratje zijn gemaakt van authentiek vurenhout en beprint met hoge kwaliteit UV-bestendige inkt waardoor je jarenlang van je kratje(s) kan genieten.

Klik hier om dit kratje te bestellen

Sluiten

Psssst! 10% korting op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode t.w.v. 10% korting op jouw volgende aankoop! Via de nieuwsbrief ontvang je van ons nieuwe producten en mooie kortingen passend bij de tijd van het jaar.