Menu

De 4 leukste kratten met dierenprint!


Geschreven door: Luisa Pineda -  19 maart 2019

Alles begint met de juiste print...

Dierenprints zijn weer he-le-maal terug. Het goede nieuws is dat werkelijk de hele dierentuin meedoet: van luipaard tot giraffe, van slang tot jaguar. Dit jaar zijn alle dieren welkom bij Leukkratje. Je ziet de dierenprints verschijnen op allerlei accessoires én dus ook op houten fietskratten. Scroll snel verder voor de meest trendy dierenprintjes van het moment.

Bron

Raw...

Er zijn verschillende manieren om de luipaard print te stijlen. Steeds meer mensen durven het aan. Dat is maar goed ook, want het staat overal geweldig bij!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stichting SPOTS (@stichtingspots) op

krat luipaard print

Dream big!

De giraffeprint is stoer, goed te combineren en zeker opvallend. Zo hoef je 's ochtends je geen zorgen te maken over je outfit, want jouw houten fietskratje zal zeker opvallen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door sɪᴍᴏɴᴇ & ᴠᴏʟᴋᴇʀ (@vgh.photos) op

krat print giraffe

Zeg... Hallo ssslangenvriend(in)!

Je kunt de deur niet meer uit zonder te stuiten op een slangenprintje. De print is stoer, gedurfd én uitgesproken. Staat ook heel gaaf in het interieur!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ᕼIᑎGᕼIᑎG (@hinghing_g) op

krat print slang

Moewww

De koeienprint is al een aantal seizoenen onmisbaar. Het motief wordt niet alleen gebruikt voor kledingstukken, maar is ook gelief in het interieur. Maak de look compleet met een houten kratje!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Daily Cows (@cowzdaily) op

krat print koe

Leukkratje X Dierenpint!

Mode staat nooit stil en Leukkratje ook niet. Als er een trend is waar je écht enthousiast van wordt, pakken wij onze kans. Zo hebben wij in onze webshop kant en klare houten kratjes met dierenprint. En als het assortiment niet genoeg voor je is, kun je zelf een eigen houten kratje ontwerpen! De keuze is aan jou... Durf jij het aan?

   "IK DURF HET AAN!"

Sluiten

Psssst! 10% korting op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode t.w.v. 10% korting op jouw volgende aankoop! Via de nieuwsbrief ontvang je van ons nieuwe producten en mooie kortingen passend bij de tijd van het jaar.