Menu

Houten kratten met de 5 meest favoriete landen


Geschreven door: Luisa Pineda -  2 juni 2019

De wereld ligt aan je voeten

Er zijn genoeg bijzondere plekken te ontdekken op deze aardbol. Waarschijnlijk heb je weggedroomd bij foto’s op het internet en misschien heb je het geluk gehad om de landen te bezoeken. Maar de meesten van ons bezoeken niet al deze mooie plekken. Om het wat draaglijker te maken, heeft Leukkratje 5 leuke houten kratjes geheel in stijl ontworpen voor je interieur of voor op je fiets!

1 Het land, in de vorm van een laars, dat je altijd op de wereldkaart zal herkennen

Tijd om dit mooie land in het zonnetje te zetten: Italië. Het land van de pizza’s waar je je vingers bij aflikt. Het is al jaren een populair vakantieland onder Nederlandse reizigers. Als je er ooit bent geweest, dan weet je waar wij het over hebben.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Babi (@babi_in_wondercity) op

 

Ciao!

Zoveel mooie herinneringen die voor altijd bij je blijven. Bewaar bijvoorbeeld je (Italiaanse) keukenspullen in een houten krat, of vervoer er pizza's mee op je fiets!

Klik hier om dit kratje te bestellen

2 Het land van links rijden, dubbeldekkers en pubs

Het is met de auto, trein, boot of het vliegtuig maar eventjes reizen en dan ben je er: Engeland. De meesten van ons kennen het van de series vol droge humor zoals Mr. Bean. Ben je groot fan? Bewaar dan al je fan-spullen in dit leuke houten kratje met Engelse vlag.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mariska & Kian (@mariskabuiter) op

 

Ben jij nou ook helemaal gek op herinneringen bewaren?

Dit is voor de echte bewaarders van herinneringen. Ben jij iemand die alles móet bewaren? Dan is een houten kratje helemaal geschikt voor jou. Je kan namelijk veel kwijt in zo’n kratje. Het is wel meteen iets opvallends, dus zorg dat het ook mooi in je interieur past. Zo heb je er nóg meer profijt van.

 

Klik hier om dit kratje te bestellen

3 Zon, zee, sangria en tapas: ¡muy bien!

Spanje, is al jaren een populaire vakantiebestemming in Europa. Het is bekend dat de Spanjaarden van ’s middags siësta's houden (ofwel middagdutjes), vooral in de warme zomermaanden. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Morane 🎀 (@simply.morane) op

 

De nada! 

Om een Spaans gevoel in huis te creëren, hebben wij een Spaans houten kratje ontworpen, waar je je dekens of kussens in kunt bewaren. Het is super handig én staat modieus in je interieur. 

Klik hier om dit kratje te bestellen

4 Grenst aan de Grote Oceaan, de Atlantische Oceaan en de Golf van Mexico

Dan hebben wij het natuurlijk over: Amerika. Het is ook het land waar alles supersized is: van hamburgers tot auto’s en over-de-top steden zoals Las Vegas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MISAKI (@misaki.0429) op

 

Dream big

Gek van de U.S.A? Wij hebben een stoere houten krat ontworpen speciaal voor de liefhebbers. You're welcome!

Klik hier om dit kratje te bestellen

5 Jouw eigen ontwerp!

Nummer 5 laten we speciaal open voor jou. Wat is jouw favoriete land/stad? Je hebt natuurlijk de keuze uit meer dan 190 landen. 

Je kunt je op de webshop laten inspireren op bijvoorbeeld je favoriete vakantieland of je favoriete voetbalclub. Onze houten kratjes zijn tapelbaar, rijdbaar en afsluitbaar. Ook kun je onze houten kratjes met wieltjes of deksel bestellen. Kies uit onze uitgebreide assortiment kant-en-klare houten kratjes!

Klik hier om een kratje te ontwerpen!

Sluiten

Psssst! 10% korting op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode t.w.v. 10% korting op jouw volgende aankoop! Via de nieuwsbrief ontvang je van ons nieuwe producten en mooie kortingen passend bij de tijd van het jaar.