Keuze uit vele ontwerpen,
maar ook je eigen ontwerp is mogelijk
Fietskrat vanaf €33,30
Maak een keuze uit ons assortiment
Hulp nodig? ma-vr
020-6158351 (09.00-16.00)

Affiliate programma

 
Sinds 2009 beschikken al meer dan duizenden huishoudens in Nederland over een tegeltje van Leukkratje.nl. Geboortetegeltjes, oudhollandse spreukentegeltjes, verjaardagstegeltjes, jubileumtegeltjes, noem het maar op. Leukkratje.nlbeschikt over een zeer uitgebreid assortiment en heeft naast tegeltjes ook andere personaliseerbare producten. Voor elke gelegenheid een uniek en persoonlijk geschenk!

Verdienen aan de verkopen van Leukkratje.nl?
De producten van Leukkratje.nl zijn exclusief online te verkrijgen. Daarom gelooft Leukkratje.nl in affiliate marketing. Verkoop staat dan ook centraal. Door advertenties van Leukkratje.nl in je eigen website op te nemen, kan jij een graantje meepikken van onze verkopen. Wellicht is een affiliate programma iets voor jou, want er zijn vele voordelen aan verbonden:
- Aantrekkelijke vergoeding;
- Snelle uitbetaling;
- Diverse acties en promoties voor affiliates;
- Voor elke actie is er een aparte landingpagina beschikbaar;
- Constante aandacht voor usability testing en webanalytics is positief van invloed op conversie van alle via jou doorgestuurde bezoekers;

Leukkratje.nl staat open voor verbeterpunten aan het promotiemateriaal en de website, omdat het al zijn affiliates serieus neemt als internetdeskundige.

Hoe werkt het affiliate programma van Leukkratje.nl?
Je hebt een eigen website en wil hier graag advertenties van Leukkratje.nl plaatsen om provisies te verdienen. Je meldt je aan bij TradeTracker als publisher. Uit het advertentie-aanbod kan je een soort advertentie van Leukkratje.nl kiezen die je wilt plaatsen. Iemand die jouw website bezoekt, vindt de advertentie interessant, klikt hierop, komt vervolgens op de website van Leukkratje.nl en plaatst een bestelling. Jij als publisher ontvangt een provisie over deze bestelling. Dus hoe meer je verkoopt, deste hoger je beloning.

Hoe kan ik meedoen?
1. Meld je aan via TradeTracker
2. Je ontvangt een bevestiging van deelname
3. Je hebt de keuze uit verschillende advertentiesoorten welke je kunt integreren in je website
4. Klaar om provisies te verdienen!